سیم گاز در خودرو های نسل قبل کاربرد داشته است و  سیستم  سیم گاز به گونه­‌ای بود که یک سر سیم­ گاز به پدال گاز داخل ماشین و سر دیگر به اهرم دریچه­ گاز متصل میشد  . تا راننده خوردو با فشار و قدرتی که روی اهرم پدال گاز وارد میکرد میزان گازخوری را تنظیم میکرد  و سرعت خودرو را هم تنظیم میکرد . اما در نسل جدید خودروها دیگر سیم­ گاز وجود ندارد. به جای آن یک عدد پتانسیومتر روی پدال گاز تعبیه شده است. به وسیله­ سیم­‌کشی خودرو اطلاعات میزان فشردگی پدال گاز به کاپیوتر خودرو ECU موتور جهت تعیین مقدار پاشش سوخت اعلام می­‌شود .

لوازم یدکی خودرو

»

موتور ، محرکه ، تعلیق

»

قطعات موتوری

»

سیم گاز

مرتب سازی بر اساس:
فقط نمایش کالاهای موجود
دسته بندی محصولات
جست و جو
جنس
برند
مدل
موردی در میان کالا ها یافت نشد
موردی یافت نشد
موردی یافت نشد

معایب سیم گاز خودرو


از عمده ترین عیب های سیم گازها می‌­توان به نفوذ  خاک به قسمت زیر روکش و نهایتا سفت شدن سیم مرکزی اشاره کرد .  مسئه بعدی بر اثر اصطکاک و عدم روغن کاری موجب از بین رفتن  سیم نیز می‌شود . که موجب گیر کردن ناگهانی سیم و افزایش شدید دور موتور می‌شود . در این مواقع  در صورتی‌ که راننده دنده را خلاص نکند و اقدام به خاموش کردن خودرو نکند احتمال برخورد و تصادف وجود دارد .

بصورت جز به جز :

نفوذ گرد و خاک به زیر روکش و سفت شدن سیم گاز .
ریش ریش شدن سیم بر اثر اصطکاک و عدم روغن کاری و افزایش ناگهانی دور موتور
در هر کدام از این شرایط باید دنده را خلاص کنید و خودرو را خاموش کنید .

علت سفت شدن پدال گاز خودرو


دقیقا مسئه بالایی که اشاره کردیم دلیل اصلی سفت شدن پدال گاز و سیم گاز می باشد که در طی اصطکاک بیشتر سیم گاز کم کم از فرم خود خارج می شود 

تاکنون هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است
برچسب ها :