تا کنون تعاریف زیادی برای گریس گفته شده است اما کلی ترین تعریف گریس عباتند از : گریس ماده روانکاری است که در ساختار آن از پرکننده استفاده شده تا بتواند به قطعات متحرک چسبیده و تحت نیروی جاذبه و یا فشار کارکرد از قطعه جدا نشود. گریس هارا بر اساس کاربرد آن ها به 5 دسته تقسیم میکنند. البته این 5 دسته، همه برای روان کردن اجزاء شاسی و بلبرینگ ها استفاده میشود. پس بر این اساس کلا دو دسته گریس وجود دارد: 1. گریسهای شاسی که با حرف L نمایش داده می شوند. 2. گریسهای بلبیرینگ چرخ که با حرف G نمایش داده می شوند. در قسمت انتهایی همین صفحه مطالبی درباره ی انواع گریس ، ویژگی های گریس و کاربرد های آن بیان شده است.


گریس

لوازم مصرفی خودرو

»

مکمل و سیالات

»

گریس

مرتب سازی بر اساس:
فقط نمایش کالاهای موجود
دسته بندی محصولات
موردی در میان کالا ها یافت نشد
موردی یافت نشد
موردی یافت نشد

ویژگی های گریس


گریس در دو نوع جامد یا نیمه جامد و در رنگی های متفاوت در بازار وجود دارد گریس های خودرو حالت چسبناکی دارند که بخاطر داشتن این حالت در مدت زمان طولانی از قطعات خودرو محافظت میکند گریس ها ترکیبات خاصی دارند که این ترکیبات کارایی آن ها را بیشتر میکند و رنگ آن ها هیچ ارتباطی با کیفیت آن ها ندارد در قسمت دیسک خودرو که فشار زیادی بر روی آن است و حرارت هم زیاد است باید از یک نوع گریس که مقاومت مکانیکی بالایی دارد استفاده کرد از انواع گریس هایی که در بازار وجود دارد گریس های کلسیم بهترین نوع رایج هستند .گریس های کلسیم در برابر حرارت بالا و آب مقاوم هستند و برای استفاده در ماشین آلات کشاورزی بسیار پر مصرف است .گریس شاسی یک نوع گریس بر پایه کلسیم است این نوع گریس نقاط قوت بسیار بالایی دارد در مقابل اکسیداسیون و حرارت بسیار مقاوم است.



انواع گریس


گریس ها در انواع مختلف در بازار وجود دارند مانند :گریس کلسیم , گریس سدیم , گریس پلی اوره , گریس آلومینیوم , گریس لیتیوم ,
پایه و اساس تولید همه گریس ها روغن میباشد .

گریس پلی اوره : این نوع گریس یک محصول چند منظوره است و در ترکیب آن از صابون غیر فلزی استفاده شده است و ارزش این محصول بسیار بالاست .

گریس آلومینیوم : این مدل گریس از گریس های نفتی است و در حرارت های بسیار بالا مقاومت خوبی دارند .

گریس سدیم : این نوع گریس مقاومتی در برابر آب نداشته ولی دارای کارکرد و کیفیت مناسب هستند .

گریس لیتیوم : این نوع گریس هم از دسته گریس های چند منظوره است و در مقابل حرارت و آب از قطعات خودرو محافظت میکند.




کاربرد های گریس


1. تعداد دفعات روانکاری با گریس در مقایسه با روغن کمتر بوده و به همین خاطر یاعث کاهش هزینه ها میشود.

2. دوام گریس از روغن بیشتر میباشد.

3. گریس ها باعث کاهش ارتعاش و صدا میشوند.

ماشین هایی که به صورت مداوم به کار گرفته نمیشوند، نیاز به گریس کاری دارند چون گریس در محل روانکاری شده باقی میمانند و بعد از استفاده مجدد از خودرو، لایه های روانکاری شدخ بدون نیاز به استفاده از گریس مجدد کارایی خودرا انجام میدهند.
ماشین هایی که در شرایط سختی مثل بارهای سنگین و فشار دمای بالا قرار دارند، لایه های روانکاری روغن ان ها نازک میشوند، در این شرایط گریس میتواند لایه ضخیم تری ایجاد کند که مانع از بین رفتن سریع تر آن ها میشود.


در گریس ها موادی به کار میرود که باعث افزایش کارایی آن ها میشود:

1. مواد ضد زنگ

2. مواد با قابلیت فشارپذیری بالا

3. مواد پایدار کننده

4. مواد بازدارنده خوردگی

5. مواد کاهش دهنده اصطکاک
 

تاکنون هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است
برچسب ها :