کنیستر بنزین قطعه در خروجی باک بنزین خودرو نصب میشود و بخار بنزین را جذب میکند بعد از جذب این قطعه بخار بنزین را پس میدهد و آن را به سمت موتور جهت سوختن در سیلندر آزاد میکند. آزاد شدن بخار بنزین سبب میشود که مصرف سوخت تا حدی کاهش یابد .کنیستر بنزین علاوه بر اینکه مانع از ورود بخار مضر به محیط زیست میشود برای بالاتر رفتن ایمنی خودرو نیز ایفای نقش میکند. مهمترین وظیفه کنیستر خودرو جذب بخار بنزین و هدایت آن به سمت موتور است. در واقع کنیستر همچون یک اسفنج، بخار متصاعد شده از باک را جذب کرده و مانع از پخش شدن آن در محیط میشود. این قطعه دارای سه لوله است که یکی از آنها به باک و یکی به منیفولد متصل میباشد
آنچه در این صفحه مشاهده میکنید :
جست و جو
برند
مدل
موردی در میان کالا ها یافت نشد
ساختار کنیستر بنزین
کنیستر خودرو ظاهری شبیه به یک استوانه دارد که سه خروجی در آن تعبیه شده است. درون این استوانه نیز با کربن فعال پر شده که شبیه به یک اسفنج متخلخل میباشد. خروجیهای کنیستر شامل موارد زیر است:
لوله منتهی به باک (سرشلنگی بخار بنزین): این لوله جهت انتقال بخارات بنزین از باک به درون کنیستر به کارمیرود. لوله منتهی به منیفولد هوا (سرشلنگی تصفیه): خروج بخارات بنزین از کنیستر به سمت منیفولد نیز از این لوله انجام میشود. لوله مرتبط با فضای بیرون (سرشلنگی هوای آزاد): بخارات اضافی درون کنیستر نیز از راه سرشلنگی هوای آزاد منتقل میشوند.
اجزای تشکیل دهنده کنیستر بنزین
+ بدنه + فیلتر صافی پایین
+ فیلتر صافی بالا
+ کربن (زغال فعال) + درپوش + نگهدارنده فیلتر صافی + سرشلنگی بخار بنزین
+ سرشلنگی تصفیه
+ سرشلنگی هوای آزاد
نشانههای خرابی کنیستر بنزین
+ روشن شدن چراغ چک + صدای تق تق + بوی بنزین + خارج شدن بخار بنزین با فشار + پاشیده شدن بنزین
مدت زمان تعویض کنستر بنزینقابلیت جذب بخار ناشی از بنزین توسط زغال فعال درون محفظه این وسیله محدود است و اگر این تعویض به موقع نباشد به علت کاهش قابلیت جذب، آلودگیهای ناشی از بنزین وارد محیط زیست میشود. مدت زمان تعویضی که معمولاً برای این قطعه در نظر گرفته میشود، ۳۰ هزار کیلومتر است در واقع لازم است در سال یک مرتبه برای تعویض این قطعه اقدام کنند. تعویض این قطعه نه تنها در پیشگیری از آلودگی محیط زیست موثر است بلکه با کاهش مصرف سوخت مقرون به صرفه نیز است.
تاکنون هیچ اطلاعاتی ثبت نشده است
|
|